2011. november 22., kedd

Magyar, amerikai foci?

Mostanában talán túl sok amerikai focit nézek. Van persze pozitív hozománya is a dolognak, ezt szeretném most rátok zúdítani... Szóval aki néz közvetítést, az tudja, aki meg nem, annak elmondom, hogy kb. minden meccs alatt a kommentátorok elmondják, hogy új csapat alakul kis hazánkban, tessék menni, nézni, játszani. Ez még rendben is van, na de hogy néha milyen neveket tudnak kitalálni maguknak, valami gyötrelmesen rekeszizom-veszélyes. Szóval nem bírtam tovább, alább pár saját kreáció elvegyítve a már létező nevekkel, plusz a bónusz, egy saját mezterv (lábjegyzetet tessék elolvasni hozzá).

Aki eltalálja, melyik igazi és melyik fikció, kap egy csokit!
(guglizni tilos)


- Pécs Gringos
- Hévíz Thermalboys
- Újbuda Rebels
- Siófok Dolphins
- Makó Onions
- Zala Predators
- Paks Nukes
- Dunaújváros Gorillaz
- Ózd Robbers
- Vásárhely Lions

A bónusz pedig:


Lábjegyzet: Eger megyeszékhely léte ellenére sem tud kiállítani egy versenyképes focicsapatot. Akkor miért menne az amerikai foci? A fals logika szülte hát a fenti csapatot; bár a Hévíz Thermalboyz-zal minden bizonnyal érdekes meccseket vívnának...

2 megjegyzés:

  1. Gondolom végtelenül szerteágazó kutatásaid után rájöttél, hogy egyes csapatok nevei megalakulásukra utal (mégha rekeszizomveszélyes is).
    Ennek köszönhető, hogy a játékosok újbudán elhagyták vezetőségüket és új csapatot hoztak létre, vagy hogy pécsett az egyetemista gringok csapatot alakítottak.
    Az egri csapatról annyit, hogy hiába vannak kevesen, lelkesek, hisz legutóbb részt vettek az arénakupán budapesten.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Beamen (Any given sunday?) kérlek ne vedd magadra a posztot. Egy fáradt este szüleménye ez, jómagam lelkes amerikai foci rajongó vagyok, de hogy őszinte legyek, némi kétkedéssel fogadom a magyar kezdeményezést. A lelkesedést kétely nem éri, sőt, ha nem az utolsó egri évemet tölteném, a Heroest meg is látogatnám.
      Szóval semmi rossz indulat, csak pihent humor... :)

      Törlés