2011. augusztus 3., szerda

Fal, fehér

Az ember tényleg akkor kezd el élni, amikor nem fészbukozik?

... című tételmondatunkat heréljük most egy kicsit.

Nem szeretnék képmutatónak tűnni, de nyilván az leszek. Vagy én érzem egyre bölcsebbnek magamat az évek elteltével, vagy a korosztály hülyül, esetleg mindkettő; de a megosztott tartalmak mintha egyre inkább unalmasabbá válnak. És bizony gyakrabban is használom az oldal leghasznosabbnak bizonyosuló hide-, hide all funkcióit.

Persze hogy működik visszafele? Mennyire utálnak az ismerősök? A nyavalygós, olykor középvicces szintet talán megütő blogommal én sem lehetek a feed fenegyereke, de bevallom, cirógatná az egómat, ha valaki letiltana a faláról. Mintegy az anarchia jegyében elkönyvelhetném, hogy megosztó (sic!) személyiség vagyok.

Aki pedig igazán él, az néha feljön, posztolgat a boldog életéről egy mondatot vagy képet, a többi 80 meg csak irigykedik, majd felbuzdulva főz egy húslevest és taggeli a barátnőket benne.

Persze fene tudja. Talán ott lett elrontva, hogy az ismerősök tizede tán ha érdekelne való életben is egy sziánál tovább- akkor én sem írnék most, és a kilenc per tized sem rína az iromány miatt.

Fú, ez a mondat már a jóízlés és a vulgaritás határait feszegeti. Na nem mintha ez fenyegetné a feed erkölcsét.

1 megjegyzés:

  1. Igen, ez kicsit hasonlít arra, hogy ahogy a wiw - hogy ezt a kőkori elnevezést használja - fölfutott, aztán elkezdett haldokolni, mert egy idő után mindenki megunta, hiszen megjelentek a nagyon fiatalok, akik másra használták. Pedig szerintem a wiw jobban áttekinthető volt a facebooknál. Lehet, hogy az internetes kommunikáció minden előnye ellenére az emberi apcsolatoknál nem a "face to book", hanem a "face to face a nyerő?

    VálaszTörlés